Цени

КОРПОРАТИВНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

За корпоративни и индивидуални услуги, цените се изготвят според изискванията на клиента и в последствие се изпраща оферта! За получаване на такава, моля ползвайте контактната форма.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Каква е цената за видеозаснемане на сватба?

Това определяте Вие. Цените за видеозаснемане, които предлагаме, са преценени така, че да отговарят на различни бюджети. Причината, поради която нямаме готови пакети за видеозаснемане е, че инвестицията ще зависи единствено от Вас и от това, което Ви е необходимо. Сами можете да изчислите колко би струвало да заснемем Вашата сватба, като използвате нашия сватбен калкулатор.

Колко часа е продължителността на заснемане в сватбения ден?

Обикновено започваме да снимаме успоредно при булката и младоженеца и оставаме до последният ритуал в ресторанта, което най-често е в рамките на 8 часа.  Тъй като понякога графика на сватбата е твърде натоварен и тези 8 часа са недостатъчни, ние сме на  разположение за допълнителни часове видеозаснемане /оувъртайм/, които се добавят към изчисления бюджет.

Каква е цената на оувъртайма?

В зависимост от броя видеографи и резолюцията на видеото се определя цената на допълнителните часове. Двама видеографи - 300 лева на час. Трима видеографи - 450 лева на час.

Какъв е срока за предаване на обработения видеоматериал?

Срока за обработка и предаване на монтиран филм и/или трейлър е до 180 календарни дни, считани от датата на заснемане.

Какви са условията за сватба извън София?

В зависимост от разстоянието се начисляват транспортни и хотелски разходи, които са посочени в калкулатора. За локация на повече от 300 км. се ангажираме само с двама или трима видеографа.

Колко време преди сватбата е желателно да ви ангажираме?

В последните години нашите младоженци започнаха да организират своята сватба поне година по-рано. Ние бихме Ви препоръчали да не чакате последния момент, тъй като е твърде вероятно вече да сме ангажирани.

Как да ви ангажираме за нашата сватба?

След като попълните и изпратите запитване, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа от получаването му, за да си уговорим среща. За запазване на дата е необходимо по банков път да се преведе авансово плащане в размер на 800 лева.

0лв.
* Задължителни полета