Сватбено видеозаснемане

Видеозаснемане на вашата сватба - Matushev Films

Сватбата е едно от най-емоционалните събития в живота на човек. Тя е еманация на щастие, вълнение, любов и благоденствие - ритуал, свързващ две обичащи се сърца. Всичко трябва да е перфектно – ритуалът, ресторантът, сватбеният костюм на младоженеца, булчинската рокля, пръстените, букетът, поканите, менюто, тортата, музиката… Ние сме на разположение да пресъздадем вашия незабравим ден с професионално сватбено видеозаснемане.

 

Пресъздаване на незабравимия ден по креативен начин

Сватбените ритуали са изпълнени с много символика и емоции. Качественото видеозаснемане на сватба оставя ярък отпечатък в младоженците, гостите и е чудесен подарък за бъдещите поколения, които ще имат възможността да видят събитието на своите предци. Нашето заснемане на сватби материализира спомените и човек има възможност по всяко време да види този епизод от живота си като на кино.

Професионалното видеозаснемане на сватби е творчески процес, който изисква опитен видеограф, висококачествена техника, творчески подход, наблюдателност и прецизност. Понякога само ако едно от тези неща липсва, не се постига желаното ниво на крайния продукт. Затова темата за пресъздаването на щастливия ден е необходимо да бъде обсъждана от бъдещите младоженци още в началото на подготовката. Ако изборът на сватбен видеооператор бъде оставен за последния момент в целия пъзел от задачи, е възможно накрая да се появи нотка на разочарование.

Галерия със сватбени видеа

Виж всички сватбени видеа

Сватбено видеозаснемане

Ние, от Матушев Филмс /Сватбено Видеозаснемане и Кинематография/, имаме богат опит с различни сватбени тържества. Разполагаме с необходимата техника, която придава чистота и яркост на цветовете. Работим с модерни компютри и програми, които позволяват да обработим вашия трейлър с много и разнообразни функции. Можем да изработим вашето сватбено видео с цветова градация. Гъвкави сме към желанията на клиента и индивидуално подхождаме към всяко видеозаснемане на сватби, независимо в кое населено място се намирате – София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас или който и да е друг град в страната.

Сватбеното видеозаснемане, което ви предлагаме, обикновено е с продължителност до десет астрономически часа. За този дълъг период от време ние правим множество видеоклипове и снимки, които впоследствие прилагаме в сватбения трейлър, за да може той да изглежда вдъхновителен и впечатляващ. Нашият екип от видеографи се отличава с коректност, енергичност и креативност.

Предлагаме ввидеозаснемане на сватби на ексклузивни цени в София, Варна, Пловдив и всяко друго населено място в страната. Ние сме мобилни и ще достигнем до предпочитаната от вас локация. За сватби извън територията на София се доплащат транспортните разходи и нощувка на нашия екип.

Не се колебайте, свържете се с нас за неповторимо сватбено видеозаснемане!

Какво споделят нашите клиенти
  •   Искам да ви благодаря отново Илиян и Ани! Радвам се, че точно вие бяхте с нас в деня на сватбата на дъщеря ми! Благодаря за това, че положихте много усилия да сте навсякъде в точния момент! И за истински приятелското отношение и подкрепа! А филма, който ни направихте е уникален - не само високопрофесионален, но и емоционален и впечатляващ! Благодаря ви, че помогнахте да направим този прекрасен ден наистина незабравим!

    thumb Boryana Pencheva Petrova
    11/02/2017
  •   Безкрайно благодарим на Илиян и Ани за професионализма и отдадеността им! Когато започнахме да търсим видеограф за заснемане на сватбата ни, Матушев се открояваше ужасно много пред всички останали. Получихме и добри отзиви от наши познати, чиито сватби за заснели миналата година. И затова, без много да се колебаем, решихме да им се доверим 🙂 И не сгрешихме 🙂 В замяна на нашето доверие получихме един приказен сватбен филм - изключитело топъл, емоционален и весел! Точно както искахме да бъде 🙂 Благодарим ви от сърце, Илиян и Ани! <3

    thumb Inna Encheva
    10/27/2017
  •   Доста се чудехме дали искаме видеозаснемане на нашата сватба. Като цяло предпочитаме повече снимките от колкото видеата. Все пак решихме да се обърнем към Илиян Матушев и това е може би едно от най - добрите предсватбени решения, които сме правили. По време на самото тържество екипът бяха незабележими (в добрия смисъл), а след това избухнаха с невероятни кадри. Повечето сватбени видеа следват един и същ шаблон. Това което ние получихме обаче беше изключително!!! персонално видео, успяло по невероятен начин да хване всяка една важна емоция от специалният ни ден. Безкрайно сме благодарни за коректността и отделеното внимание. Вече със сигурност бихме препоръчали на всеки който ни пита да си наеме видеограф и това задължително да е Илиян 🙂

    thumb Pavel Kolev
    10/16/2017