Сватбено видеозаснемане

Видеозаснемане на вашата сватба - Matushev Films

Сватбата е едно от най-емоционалните събития в живота на човек. Тя е еманация на щастие, вълнение, любов и благоденствие - ритуал, свързващ две обичащи се сърца. Всичко трябва да е перфектно – ритуалът, ресторантът, сватбеният костюм на младоженеца, булчинската рокля, пръстените, букетът, поканите, менюто, тортата, музиката… Ние сме на разположение да пресъздадем вашия незабравим ден с професионално сватбено видеозаснемане.

Пресъздаване на незабравимия ден по креативен начин

Сватбените ритуали са изпълнени с много символика и емоции. Качественото сватбено видеозаснемане оставя ярък отпечатък в младоженците, гостите и е чудесен подарък за бъдещите поколения, които ще имат възможността да видят събитието на своите предци. Нашето заснемане на сватби материализира спомените и човек има възможност по всяко време да види този епизод от живота си като на кино.

Професионалното видеозаснемане на сватби е творчески процес, който изисква опитен видеограф, висококачествена техника, творчески подход, наблюдателност и прецизност. Понякога само ако едно от тези неща липсва, не се постига желаното ниво на крайния продукт. Затова темата за пресъздаването на щастливия ден е необходимо да бъде обсъждана от бъдещите младоженци още в началото на подготовката. Ако изборът на сватбен видеооператор бъде оставен за последния момент в целия пъзел от задачи, е възможно накрая да се появи нотка на разочарование.

Галерия със сватбени видеа

Виж всички сватбени видеа

Сватбено видеозаснемане

Ние, от Матушев Филмс /Сватбено Видеозаснемане и Кинематография/, имаме богат опит с различни сватбени тържества. Разполагаме с необходимата техника, която придава чистота и яркост на цветовете. Работим с модерни компютри и програми, които позволяват да обработим вашия трейлър с много и разнообразни функции. Можем да изработим вашето сватбено видео с цветова градация. Гъвкави сме към желанията на клиента и индивидуално подхождаме към всяко сватбено видеозаснемане, независимо в кое населено място се намирате – София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас или който и да е друг град в страната.

Сватбеното видеозаснемане, което ви предлагаме, обикновено е с продължителност до десет астрономически часа. За този дълъг период от време ние правим множество видеоклипове и снимки, които впоследствие прилагаме в сватбения трейлър, за да може той да изглежда вдъхновителен и впечатляващ. Нашият екип от видеографи се отличава с коректност, енергичност и креативност.

Предлагаме сватбено видеозаснемане на ексклузивни цени в София, Варна, Пловдив и всяко друго населено място в страната. Ние сме мобилни и ще достигнем до предпочитаната от вас локация. За сватби извън територията на София се доплащат транспортните разходи и нощувка на нашия екип.

Не се колебайте, свържете се с нас за неповторимо сватбено видеозаснемане!

Какво споделят нашите клиенти
 • positive review  Тръгвайки да избираме видеограф за нашата сватба, бяхме решили, че просто искаме някой да документира деня ни, за да можем един ден да го покажем на децата ни. С други думи, нямахме никакви претенции и големи очаквания към сватбения ни филм. И всичко това, докато не попаднахме на сем. Матушеви и не се уверихме, че не искаме да виждаме ничий друг прочит на нашия ден. Илиян и Ани направиха за нас филм, който и след 50 години да гледаме, ще ни се струва актуален. Благодарим ви за професионализма и цялостното позитивно усещане, което струеше от вас!

  Veronika Stratieva Avatar Veronika Stratieva
  29/11/2020
 • positive review  Невероятни професионалисти! Ани, страхотна си, благодарим от сърце за прекрасното видео ❤️ И за това че денят ни мина неусетно, в приказки, страшно много смях и усмивки.. 😊

  Vladimira Georgieva Avatar Vladimira Georgieva
  25/12/2019
 • positive review  Ани и Илиян, здравейте!Думите са ни малко да ви благодарим за прекрасния филм. Спомен за цял живот! Емоциите и на нас, и на близките са запечатани по един различен и естествен начин. Прекрасни сте и благодарим ви, че пресъздадохте нашия празник и през вашите очи.Много поздрави и продължавайте да сбъдвате желанията на вашите младоженци.Елена и Стефан 🙂

  Elena Gladkova Avatar Elena Gladkova
  27/10/2019