Сватбено видеозаснемане

Видеозаснемане на вашата сватба - Matushev Cinematography

Сватбата е едно от най-емоционалните събития в живота на човек. Тя е еманация на щастие, вълнение, любов и благоденствие - ритуал, свързващ две обичащи се сърца. Всичко трябва да е перфектно – ритуалът, ресторантът, сватбеният костюм на младоженеца, булчинската рокля, пръстените, букетът, поканите, менюто, тортата, музиката… Ние сме на разположение да пресъздадем вашия незабравим ден с професионално сватбено видеозаснемане.

 

Пресъздаване на незабравимия ден по креативен начин

Сватбените ритуали са изпълнени с много символика и емоции. Качественото видеозаснемане на сватба оставя ярък отпечатък в младоженците, гостите и е чудесен подарък за бъдещите поколения, които ще имат възможността да видят събитието на своите предци. Нашето заснемане на сватби материализира спомените и човек има възможност по всяко време да види този епизод от живота си като на кино.

Професионалното видеозаснемане на сватби е творчески процес, който изисква опитен видеограф, висококачествена техника, творчески подход, наблюдателност и прецизност. Понякога само ако едно от тези неща липсва, не се постига желаното ниво на крайния продукт. Затова темата за пресъздаването на щастливия ден е необходимо да бъде обсъждана от бъдещите младоженци още в началото на подготовката. Ако изборът на сватбен видеооператор бъде оставен за последния момент в целия пъзел от задачи, е възможно накрая да се появи нотка на разочарование.

Галерия със сватбени видеа

Виж всички сватбени видеа

Сватбено видеозаснемане на цени от 2200 лв.

Ние, от Матушев – Сватбено Видеозаснемане и Кинематография, имаме богат опит с различни сватбени тържества. Разполагаме с необходимата техника, която придава чистота и яркост на цветовете. Работим с модерни компютри и програми, които позволяват да обработим вашия трейлър с много и разнообразни функции. Можем да изработим вашето сватбено видео с цветова градация. Гъвкави сме към желанията на клиента и индивидуално подхождаме към всяко видеозаснемане на сватби, независимо в кое населено място се намирате – София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас или който и да е друг град в страната.

Сватбеното видеозаснемане, което ви предлагаме, обикновено е с продължителност до десет астрономически часа. За този дълъг период от време ние правим множество видеоклипове и снимки, които впоследствие прилагаме в сватбения трейлър, за да може той да изглежда вдъхновителен и впечатляващ. Нашият екип от видеографи се отличава с коректност, енергичност и креативност. Имаме три пакета за видеозаснемане на сватби, чиито цени варират от 2200 лева до 3500 лева като в зависимост от включените допълнителни екстри .

Предлагаме видеозаснемане на сватби на ексклузивни цени в София, Варна, Пловдив и всяко друго населено място в страната. Ние сме мобилни и ще достигнем до предпочитаната от вас локация. За сватби извън територията на София се доплащат транспортните разходи и нощувка на нашия екип.

Не се колебайте, свържете се с нас за неповторимо сватбено видеозаснемане!

Какво споделят нашите клиенти
 •   Доста се чудехме дали искаме видеозаснемане на нашата сватба. Като цяло предпочитаме повече снимките от колкото видеата. Все пак решихме да се обърнем към Илиян Матушев и това е може би едно от най - добрите предсватбени решения, които сме правили. По време на самото тържество екипът бяха незабележими (в добрия смисъл), а след това избухнаха с невероятни кадри. Повечето сватбени видеа следват един и същ шаблон. Това което ние получихме обаче беше изключително!!! персонално видео, успяло по невероятен начин да хване всяка една важна емоция от специалният ни ден. Безкрайно сме благодарни за коректността и отделеното внимание. Вече със сигурност бихме препоръчали на всеки който ни пита да си наеме видеограф и това задължително да е Илиян 🙂

  thumb Pavel Kolev
  10/16/2017
 •   🙂 Илиян и неговия екип напълно оправдаха нашия избор и очаквания! Много сме доволни от професионализма, приятелското отношение и прекрасно свършената работа. Просто нямаме забележки! И трейлърът и филмът от сватбата са страхотно монтирани и се усеща, че Илиян си разбира от работата! Препоръчвам го на всеки, който иска да запамети по възможно най-добрия начин важните в живота си моменти!!! Огромни благодарности от мен и от моят съпруг!

  thumb Denitsa KD
  9/29/2017
 •   Имаме най-красивият, романтичен, вълнуващ, чувствен, въздействащ.... приказен филм! Много сме благодарни и щастливи, че бяхте част от нашия специален ден и го превърнахте в това <3 Имате невероятен усет и създавате шедьоври! Плачем всеки път и на филма и на трейлъра, толкова много емоция сте успели да уловите и пресъздадете! Продължавайте все така да сте вдъхновени и да създавате любов и красота! Благодарим ви, Ани и Илиян! Искрено ваши, Рали и Стоян

  thumb Ralitza Stoyanova
  8/10/2017

Сватбено видеозаснемане
5 (100%) 3 гласа