Корпоративно видеозаснемане

Професионално заснемане на корпоративно видео и реклама

Важна ли е рекламата за развитието на бизнеса? Защо известните марки инвестират толкова много пари в областта на рекламата? Всъщност маркетинговите експерти са доказали, че голяма част от повишаването на доходността и просперитета на бизнеса зависи от качественото и професионално видеозаснемане на рекламен видеоклип. Цялостната концепция на рекламата намира отражението си в крайния продукт – корпоративното видео.

Видеозаснемане на рекламни клипове от Matushev Films

Професионалното заснемане на рекламни клипове отнема време. Необходими са знания и предварително проучване на фирмената концепция. Ние работим прецизно, проучваме вашата корпоративна идентичност и идеи, за да ги пресъздадем в корпоративно видео по възможно най-достъпния за зрителите начин. Изработката на видеореклама е с индивидуална цена, съобразена със сложността на задачата, времето за реализирането й, броят участници и техниката, която трябва да бъде използвана.

Към всеки клиент подходът е индивидуален. За нас е от изключителна важност предварителния диалог, за да се добием цялостен поглед върху коценцпията за развитие на бранда и тя да бъде отразена при самото заснемане на корпоративно видео. При нас ще получите професионална изработка на рекламен видеоклип на достъпна цена, с най-нова технология, която придава чистота и яркост на цветовете.

Галерия с корпоративни видеа

Виж всички корпоративни видеа

Част от нашето портфолио

Aquatonik
MORETTI
Flat Rock Technology
Velux
Efbet
Аqua Land
LARGO di Serdika
NetPeak
NetPeak - HM

Корпоративно видеозаснемане

Случвало ли ви се е да влезете в магазин и като видите определен артикул, да си спомните за рекламата, която сте гледали по телевизията с него? Ако имате такъв спомен, това означава че видео рекламата е направена професионално, вложена е креативност и е привлякла погледа на гледащите я.

Купували (използвали) ли сте си някога продукти (услуги) само заради интересната видео реклама, която сте видели по телевизията? Всъщност са правени редица анкети по този въпрос и значителен брой хора признават, че рекламата ги подтиква да си купят продукта, особено ако рекламния клип поставя акцент върху решения за техните ежедневни проблеми.

Концепцията на всеки рекламен клип е от съществено значение. Необходимо е да има синхрон между качествено корпоративно видеозаснемане и маркетингова концепция, за да бъде видео рекламата успешна. Екипът от видеографи при нас е опитен. Работил е със световноизвестни марки като Coca Cola, Jack Daniels и други. Можете да се доверите на нашия професионализъм. За нас ще бъде чест да рекламираме вашия бизнес.

Част от нашите корпоративни клиенти