Често Задавани Въпроси

Вие питате, ние отговаряме!

ЗА ДА ВИ УЛЕСНИМ, ИЗГОТВИХМЕ СПИСЪК С НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ОТ КЛИЕНТИТЕ НИ ВЪПРОСИ ПРИ ИЗБОР И ЗАЯВКА НА ЖЕЛАНАТА УСЛУГА ОТ MATUSHEV.COM

ПРЕДИ ДА СЕ СВЪЖЕТЕ С НАС, СЕ УВЕРЕТЕ, ЧЕ СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ С НАШАТА РАБОТА И ЧЕ ИСКАТЕ ТОЧНО НИЕ ДА ЗАСНЕМЕМ ВАШЕТО СЪБИТИЕ

Как да ви ангажираме за нашата сватба?

За да ни агажирате да заснемем Вашата сватба е необходимо да се уверите, че датата е свободна, след което да попълните контактната форма или позвъните на посочения телефон. Щом се свържем с Вас, може да си уговорим среща на която да се запознаем и обсъдим детайли около сватбата и заснемането и. За да запазите датата е дължимо авансово плащане!

Какъв е вашият стил?

Фокусираме се да не снимаме като оператори, а като кинематографи. Целта ни не е да снимаме непрестанно, а да уловим прекрасни и непринудени моменти използвайки подходяща светлина и композиция. В постпродукцията чрез определени техники добавяме кино-визия на заснетия материал. Обработваме изчистено, без излишни ефекти и преходи.

Вашият екип ли ще заснеме нашата сватба?

Нямаме дублиращ екип и поради тази причина не поемаме втори ангажимент за един и същи ден. 

Заснемате ли сватби извън територията на София?

На разположение сме да отразим Вашата сватба във всяка част на планетата.

Достатъчни ли са 10 часа заснемане?

Часовете са съобразени да покрият цялото събитие. Дали ще има оувъртай зависи от организацията и тайминга на сватбения ден. 

Вие ли избирате музиката за трейлъра и филма?

В трейлърите и филмите, които правим, музиката е също толкова важна, колкото са заснетите кадри. Правилно подбраната песен, прави крайния продукт още по-въздействащ за зрителя. Ние разбираме Вашето желние да участвате в избора на песен, но нашият опит в сватбеното видеозаснемане показва, че не рядко музиката, която нашите младоженци избират не отговаря на емоцията от сватбения ден и заснетия материал.

Каква видео техника използвате?

По-голямата част от техниката, която използваме, можете да разгледате тук.

Предлагате ли въздушно заснемане с дрон?

Да, повече информация можете да видите тук.

Предлагате ли 4K /Ultra HD/ видео?

Имаме необходимата техника за заснемане и обработка на 4к видео. За повече информация и изготвяне на оферта, използвайте формата за контакти.

Как и колко време след сватбата ще получим сватбения филм?

Времето за обработка на заснетия материал е до 90 работни дни. Готовия филм и трейлър, ще получите на USB Flash Drive, опакован в дървена кутийка изработена специално за Вас или чрез линк за сваляне в Google Drive. Също така ще получите и друг линк, чрез който може да споделите трейлъра с вашите гости и приятели.